Nataliia Kalenichenko

séf

A táplálkozás az ayurvédikus terápia egyik legalapvetőbb eleme. A megfelelő étel legfontosabb jellemzője, hogy friss, meleg és húsmentes, de ez mit sem ér, ha a magunkhoz vett táplálék nem szeretettel, odaadással készült. Natalia Kalinyicsenko fogásait mindezen tulajdonságok egyszerre jellemzik, mindegyik a kulináris művészet egy-egy remekműve. Natalia több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás területén, korábban a kijevi Cult Oriental étterem konyhafőnök helyettese volt. A Calendula konyhájának személyzetét 2015 óta vezeti képesített ayurvédikus konyhafőnökként.

«A táplálék a forrása az energiának, az erőnek, a szépségnek és az egészségnek. A szeretettel elkészített ételek és az ízlésesen tálalt fogások megduplázzák az ételek gyógyító erejét. »